26-29 september 2019
Louis Bouwmeesterplein

Tilburg Culinair 2019

vier dagen genieten in het hart van de stad

Tilburg Culinair is een jaarlijks terugkerend festijn dat plaatsvindt op het Louis Bouwmeesterplein in het hart van de stad. Tien top-restaurants uit Tilburg en omgeving trakteren het publiek vier dagen lang op de de beste gerechten en lekkerste wijnen. Tilburg Culinair vindt plaats van 26 tot en met 29 september 2019.

Patrick Verbuntprijs

wie maakt het beste gerecht?

Het beste gerecht van Tilburg Culinair wordt ieder jaar beloond met de Patrick Verbunt prijs. De prijs wordt op de eerste dag van Tilburg Culinair uitgereikt en is een eerbetoon aan de in 2010 overleden horeca-ondernemer Patrick Verbunt, mede-oprichter Tilburg Culinair.

Tientallen gerechten

ook vegetarisch

De gerechtencommissie van Tilburg Culinair houdt behoorlijk wat grip op de gerechten die tijdens het festival te verkrijgen zijn. Op die manier zorgt de organisatie dat bezoekers veel verschillende gerechtjes kunnen proeven. Tijdens Tilburg Culinair worden tientallen gerechten geserveerd die uiteenlopen van eenvoudig tot aardig complex, gewaagd of experimenteel. De restaurants houden ook rekening met mensen die liever geen vlees eten. Alle deelnemende restaurants serveren één of meer vegetarische gerechten.

Organisatie en bestuur

Tilburg Culinair 2019

Voorzitter: Ton van der Aa
Penningmeester: Roy Kwantes
Bestuursleden: Alex Otten, Patrick van der Weijden, Maicol van den Oetelaar, Jeroen Rosenberg

Tilburg Culinair wordt mogelijk gemaakt dankzij de inzet van meer dan 35 vrijwilligers.

Onovertroffen sfeer

Bekijk de foto's van eerdere jaren

De sfeer tijdens Tilburg Culinair is niet te overtreffen. Op de website van Tilburg.com staan geweldig veel foto’s. Bekijk bijvoorbeeld de foto’s uit 2017 (vrijdag, zaterdag, zondag), 2018 (donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag). Kijk op de site van Tilburg.com voor een compleet overzicht van beelden vanaf 2013.