Bedankt en tot volgend jaar!
24 t/m 27 september 2020

Openingstijden

Tilburg Culinair

Donderdag 26 september
Sponsoravond: 18.30 – 00.00 uur (alleen voor genodigden)

Vrijdag 27 september
De Rooi Pannen: 12.00 – 15.00 uur (alleen voor genodigden)
Bedrijvenavond: 17.00 – 20.00 uur (alleen voor genodigden)
Tilburg Culinair open voor publiek: 20.00 – 01.00 uur

Zaterdag 28 september
Eet met je hart: 12.00 – 15.00 uur
Tilburg Culinair open voor publiek: 14.00 – 01.00 uur

Zondag 29 september
Tilburg Culinair open voor publiek: 13.00 – 22.00 uur

Plan uw bezoek

aan Tilburg Culinair

U komt met de auto

Tilburg Culinair vindt plaats op het Louis Bouwmeesterplein in Tilburg. Komt u met de auto? Er zijn drie gemeentelijke parkeergarages op loopafstand van het culinaire plein: Parkeergarage Schouwburg, Parkeergarage Emmapassage en Parkeergarage Koningsplein. De dichtsbijzijnde is Parkeergarage Schouwburg, Louis Bouwmeesterplein 2.

Parkeergarage Schouwburg op Google Maps

U pakt de fiets

Wij moedigen onze gasten graag aan om met de fiets te komen. Aan de Paleisring, pal naast de schouwburg en op loopafstand van het evenement, bevindt zich een gratis en bewaakte fietsenstalling.

U komt met het openbaar vervoer

Tilburg Culinair is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Station Tilburg is het vijftien minuten lopen naar het Louis Bouwmeesterplein. In de directe omgeving van het Louis Bouwmeesterplein bevinden zich meerdere bushaltes.

 

 

Plattegrond

Tilburg Culinair in één oogopslag

Lost and found

Gevonden voorwerpen

Bent u iets verloren tijdens Tilburg Culinair? Alle spullen die we vinden zijn na afloop van het evenement af te halen bij de receptie van Van Boekel accountants en adviseurs aan de Ringbaan-West 306 in Tilburg. Wij publiceren na afloop van het evenement een overzicht van alle gevonden voorwerpen op Facebook.

Tilburgs Troske

het officiële betaalmiddel van Tilburg Culinair

Het officiële betaalmiddel van Tilburg Culinair is het Tilburgs Troske. Troskes kosten 2,80 euro. De gerechten variëren in prijs van 1 tot 4 Troskes. De muntjes zijn alléén dit jaar geldig. U kunt uw Troskes tijdens Tilburg Culinair aan de kassa kopen. Geen zin in lange rijen? Dan kunt u uw Troskes ook online bestellen. Met de Troskes die over zijn, kunt u nog tot en met zondag 20 oktober betalen bij de deelnemende restaurants.

Deurbeleid

18+ op donderdag, vrijdag en zaterdag

Op donderdag, vrijdag en zaterdag hanteert Tilburg Culinair in de avonduren een 18+-deurbeleid. Bij twijfel wordt bij de entree om identificatie gevraagd. De zondag van Tilburg Culinair is een echte familiedag. Op die dag zijn de portiers wat minder streng. Voor alle dagen geldt dat er alleen alcohol geschonken wordt aan mensen die 18 jaar of ouder zijn.

Contact

met Tilburg Culinair

Algemeen
info@tilburgculinair.nl

Sponsorcommissie
sponsoring@tilburgculinair.nl

Pers, publiciteit & communicatie
pr@tilburgculinair.nl

Bezoekadres
Ringbaan West 306
5025 VB Tilburg