26-29 september 2019
Louis Bouwmeesterplein

Kok Verhoeven

Kok Verhoeven biedt een uitgebreide keuze aan vis-, maar ook vleesgerechten. Met linnen gedekte tafels, aandacht voor de gast, eerlijke producten, en veel passie en gedrevenheid uit de keuken. De keukenbrigade werkt in een open keuken zodat u “meegenomen” wordt in de bereiding van uw gerecht.

Gerechten

voorgerecht
MACARON VAN APPEL EN BIET

palingmousse | gemarineerde appelbolletjes | appelsorbet | bietensap

2 troskes
tussengerecht
HUISGEROOKTE EENDENBORST

eendenleverijs | walnoot | knolselderij | mousse van rode kool | selderij dressing

2 troskes
hoofdgerecht
LANGOUSTINE

krokante hoender | bieslook | komkommerbereidingen | fregola salade

3 troskes
hoofdgerecht
IBERICO BUIKSPEK

gambatartaar | babi pangangsaus | groentenloempia’s | bosui | gepofte wilde rijst

3 troskes
Voogerecht (Vegetarisch)
MACARON VAN APPEL EN BIET

geitenkaascrème | gemarineerde appelbolletjes | appelsorbet | bietensap

2 troskes
h
Hans Verhoeven Chef-kok

Kok Verhoeven
NS Plein 32
5014 DC Tilburg

013 54 51 088
info@kokverhoeven.nl