26-29 september 2019
Louis Bouwmeesterplein

La Nouvelle Auberge

Iedere dag daagt het team van La Nouvelle Auberge zichzelf uit om onze gasten te verrassen en hun verwachtingen opnieuw te overtreffen. Met een nieuw concept, een bijzonder gerecht of een unieke ervaring. Daar denken we niet te licht over, de lat ligt hoog. Gastvrijheid, culinair genieten, een excellente kwaliteit in ieder detail èn creativiteit kenmerken de Bonheur Horeca Groep. Waarbij we altijd oog hebben voor een scherpe kwaliteit-prijsverhouding. Lees meer over onze leveranciers die we met zorg selecteren en die bijdragen aan een waarborging van de kwaliteit van Bonheur Horeca Groep.

Gerechten

voorgerecht
OESTERS

2 Oysri oesters | oosterse dressing | komkommer | bosui

2 troskes
voorgerecht (vegetarisch)
"STEAK TARTAAR"

watermeloen | picalilly tomaat | venkel | Douglasspar

2 troskes
voor- of tussengerecht
PEPESAN ZALM

dashi | radijs | enoki | pinda

3 troskes
hoofdgerecht
BAVETTE

black angus | bbq-olie | baba ganoush | meloeskes ui | tomaat

3 troskes
h
Ralph Blaakenburg Cuisinier

Auberge du Bonheur
Bredaseweg 441
5036 NA Tilburg

013 – 549 96 00
info@bonheurhorecagroep.nl
www.bonheurhorecagroep.nl