26-29 september 2019
Louis Bouwmeesterplein

Restaurant Barabas

Barabas staat bekend om heerlijke gerechten in een landelijke ambiance met een gezellige sfeer. Op de kaart vindt u vis en vlees. U kunt kiezen uit de ‘Catch of the day’ en wekelijks wisselende gerechten buiten de kaart om. Omdat het zo lekker is, koken we met seizoensgerechten. En als het even kan uit de streek.

Gerechten

Voorgerecht
KABELJAUW

wortel | schuim | gepofte rijst

2 troskes
tussengerecht (vegetarisch)
4 STUKS GYOZA KIP-SCAMPI

dumpling | tiriakisaus | sesam | zoetzuur

2 troskes
Tussengerecht
CEVICHE VAN ZWAARDVIS

friszuur | oosters | koraal krokant

3 troskes
hoofdgerecht
OOSTERSE EEND

geconfijte eendenfilet | hoisim | biet

3 troskes
VEGETARISCH
GEROOKTE KNOL

truffel | aceto balsamico | koffie

h
Tycho Bosman & Jason van Erve Koks

Restaurant Barabas
Voortjesweg 36
Poppel 2382

+32 14650506
info@barabas.nu
www.barabas.nu