Bedankt en tot volgend jaar!
24 t/m 27 september 2020

Restaurant de Voorkamer

Restaurant De Voorkamer ademt een huiselijke sfeer met de mooie open haard en grote kast met huisgemaakte lekkernijen. Elf tafels geven het restaurant een knusse sfeer en nodigen uit voor een avond lang tafelen. In de keuken wordt er gekookt met dagverse en lokale producten. De Voorkamer biedt een moderne keuken, hoogstaand en verfijnd, creatief met de seizoenen mee. Marco Hermans en Janneke van de Pas heten u van harte welkom.

Gerechten

voorgerecht
GEBAKKEN COQUILLE
​gekarameliseerde coquille | crème van cantharel en beurre noisette | salsa van zuring | zoet-zure rettich | krokante mosterd
2 troskes
Voorgerecht
ZEEBAARS | GEROOKTE PALING

tomaatbereidingen | mierikswortel | kiwi

3 troskes
Voor- of tussengerecht (vegetarisch)
TARTAAR COLESLAW

bereidingen van tomaat | bleekselderij | limoen | mierikswortel

2 troskes
hoofdgerecht
WEIDEVARKEN VAN DEN ELSHORST

licht gerookte hollandaise | gekonfijte procureur | 62 °C ei | krokante parmezaan

3 troskes
dessert
CRÉMEUX VAN BRABANTS TROTS KAAS | SCHROBBELÈR

vijgbereidingen | amandelcilinder

2 troskes
Culinaire snack
TACO | SASHIMI TONIJN

avocado | jalapeno | coleslaw | gefrituurde sjalot

2 troskes
h

De Voorkamer
Slimstraat 12
5071 EK Udenhout

013 5111205
info@de-voorkamer.nl
www.de-voorkamer.nl